• امروز : چهارشنبه - ۱۵ مرداد - ۱۴۰۴
1

ادارات لرستان روز چهارشنبه از ۶ تا ۱۱ صبح دایر هستند

  • کد خبر : 9683
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۰:۳۹
ادارات لرستان روز چهارشنبه از ۶ تا ۱۱ صبح دایر هستند
مدیرکل بحران استانداری لرستان گفت: در پی شدت گرما و به‌منظور مدیریت مصرف انرژی، ساعت فعالیت کلیه دستگاه‌های اجرایی و ادارات استان لرستان در روز چهارشنبه از ساعت ۶ صبح لغایت ۱۱ صبح تعیین شد.

یه گزارش گهر؛ مدیرکل بحران استانداری عصر سه شنبه اعلام کرد: با توجه به ورود موج شدید گرما به استان و در راستای کاهش بار مصرف برق در ساعات اوج بار، همچنین به‌منظور تأمین برق پایدار برای مصارف خانگی و جلوگیری از خاموشی‌ها، در جلسه کارگروه مدیریت مصرف انرژی که به دستور استاندار محترم تشکیل شد، مقرر گردید فعالیت کلیه دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی، نهادهای عمومی دولتی و غیردولتی در روز چهارشنبه یکم مرداد ماه از ساعت ۶ صبح لغایت ۱۱ باشد.

وی افزود: با توجه به اینکه کارگروه مدیریت انرژی استان نیز تابع سیاست‌های کارگروه ملی مدیریت انرژی است و تمام تلاش مجموعه مدیران عضو کارگروه بر این موضوع است که کمترین خسارت به بخش تولید و خدمات اداری و همچنین کمترین خاموشی به مصارف خانگی اعمال شود، لذا علیرغم مشکلات موجود و صرفاً با هدف استفاده حداکثری از منابع انرژی در اختیار استان، تصمیمات کارگروه اتخاذ و ابلاغ می‌شود و تا جایی که ممکن باشد به دلیل خسارات جبران ناپذیر تعطیلات بر زندگی مردم، از اعمال تعطیلی خودداری خواهد شد.

وی یادآور شد: دستگاه‌های عملیاتی و خدمات‌رسان از جمله مراکز درمانی و امدادی، اورژانس، بخش‌های عملیاتی شرکت های آب، برق، گاز و مخابرات طبق روال معمول فعالیت خواهند داشت و از این مصوبه مستثنا هستند.

وی ادامه داد: با توجه به ناترازی انرژی در بخش‌های مختلف و به منظور جلوگیری از خسارات جبران ناپذیر تعطیلات و کاهش خاموشی‌ها در مصارف خانگی، از هم استانی‌های عزیز تقاضا می‌شود در مصرف انرژی نهایت صرفه‌جویی را داشته باشند.

لینک کوتاه : https://gaharnews.ir/?p=9683

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.