برخی از روستاهای حاشیه شهر دورود برای آبیاری محصولات خود از جمله برنج از فاضلاب جاری استفاده می نمایند.
عدم هدایت فاضلاب در سیستم جمع آوری مناسب باعث شده است تا این کشاورزان از فاضلاب های جاری در سطح شهر و روستا برای آبیاری محصولات خود استفاده کنند.
ورود مواد انگلی و میکروبی به چرخه غذایی انسان
امین ثروتی رئیس شبکه بهداشت و درمان دورود با اشاره به اینکه موادی که در فاضلاب وجود دارد میتواند جذب گیاه شود و وارد چرخ غذایی انسان شود، اظهار داشت: این مواد شامل مواد انگلی، میکروبی، بیولوژیک، شیمیایی و فلزات سنگین مثل سرب است.
وی خاطرنشان کرد: با مصرف این مواد ممکن است انسان دچار بیماریهای انگلی و رودهای و حتی سرطان شود.
بررسی موضوع آبیاری برنج با فاضلاب در کمیسیون امنیت غذایی دورود
فریبا بهاری سرپرست فرمانداری شهر دورود نیز در سخنانی با اشاره به اینکه مقداری از زمینهای کشاورزی در حوزه شهرستان و حتی به صورت غیرقانونی در محدوده شهری با آب فاضلاب کشت شده که یک تهدید برای سلامت غذایی مردم است، اظهار داشت: کمیسیون امنیت و سلامت غذایی شهرستان تشکیل و موارد این حوزه بررسی شده است.
ابلاغ موضوع به دستگاه قضا
وی یادآور شد: موارد در این رابطه با توجه به گزارشی که شبکه بهداشت دادند بررسی و به حوزه قضائی ابلاغ شد.
سرپرست فرمانداری شهر دورود خاطرنشان کرد: امیدواریم از سوی دستگاه قضا، تصمیمات قطعی و قاطعی در این حوزه گرفته شود.
برای صدا سیما محترم بسیار متاسفم ، بعد چندین ماه آوارگی و زحمت کشاورز بیچاره با یه گزارش کل دست رنجشو به فنا بده
اگر مسئولین اجرایی شهرستان نمیتونن درست برخورد کنن باید دودش بره وشم برنج دورود ؟ این خبر رو کل کانالای کشوری گذاشتن ، تمام همکلاسیام پیامم دادن که راست میگن برنجتون رو با فاضلاب آب میدید . اول میرفتن برخورد میکردن بعد یه گزارشم برا خودنمایی خودشون میگرفتن ، جنبه تبلیغاتی مثبت تریم داشت همه میگفتن برنجشون سالمه چون فرمونداری نظارت کرده و کساییکه با فاضلاب آب دادن رو توبیخ کرده
و بازم متاسفام